GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

reserveren en tarieven - Camping en kampeerboerderij meerveld

het kampeerseizoen voorbij? stal uw caravan voor de winter

Op onze camping hebben we een winterstalling voor uw caravan of camper. Zo staat uw caravan veilig en schoon en zetten wij deze begin van het volgende seizoen weer voor u klaar.

Voor reserveringen vul het contactformulier in of bel/app ons. 

2445

caravanstalling voor de winterperiode

Bij het stallen van uw caravan hanteren wij de volgende uitgangspunten:

  1. Klaarzetten uiterlijk 1 dag van te voren aanvragen vanaf 1 april tot 1 november; in de winterperiode (1 november tot 1 april) is het ophalen niet mogelijk, tenzij dit al vóór november is aangegeven. 
  2. Het stallen en klaarzetten gebeurd uitsluitend in aanwezigheid van een medewerker van Camping Meerveld. 
  3. Geen gasflessen of etenswaren in het gestalde, ook niet voor korte periodes.
  4. Huishoudaccu: accuklemmen los in de stalling of accu eruit. Startaccu: wij maken de accuklemmen los na het binnenzetten. Wij kunnen de inbouw van een massaschakelaar verplichten.
  5. Ongemotoriseerde objecten dienen te beschikken over een goed functionerend neuswiel.
  6. Wijzigingen in de hoogte (bijvoorbeeld plaatsen/vervangen airco, satelliet, dakluik) dienen vooraf te worden doorgegeven om schade te voorkomen.
  7. Wijzigingen in de lengte (bijvoorbeeld plaatsen fietsenrek of inruilen object) dienen vooraf te worden overeengekomen in verband met beschikbaarheid van plaatsen.
  8. Zorg zelf voor een passende verzekering. Schade als gevolg van brand, storm, sneeuw, inbraak, diefstal en andere calamiteiten zijn voor eigen risico van de objecteigenaar. 
  9. Wilt u geen gebruik meer maken van het volgende stallingsjaar, dan dienen wij uw opzegging voor 1 augustus schriftelijk of per e-mail te ontvangen. 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?