GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

dagje uit- garderen camping meerveld garderen

Een dagje uit

Liever actief bezig? Dat kan met één van de talloze dagtripjes in de buurt. Wat dacht u van een bezoek aan de Julianatoren, Paleis het Loo, Radio Kootwijk, De Hoge Veluwe, Het klimbos, Bosbad Putten, Fonteyn of de Zandsculpturen bij de Beeldentuin in Garderen. Het VVV kantoor bevindt zich in de molen in Garderen waar u uitgebreide informatie kunt vinden over deze dagtripjes of bekijk meer informatie via de groene button.

Fonteyn Outdoor living mall

± 2 kilometer

Iedereen meer laten genieten van het buitenleven, dat is waar wij van Fonteyn dagelijks naar streven. Dat bereiken we onder andere door u het grootste assortiment outdoor artikelen van Europa aan te bieden. Dit assortiment spitst zich toe op zeven specialiteiten: tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, zwembaden, sauna’s en tuinhuizen. Dit complete assortiment staat breed opgesteld in onze sfeervolle showroom van maar liefst 35.000 m2. De artikelen worden u ook gepresenteerd in sfeervolle tuinsettingen, zodat u zoveel mogelijk inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin.

de molen- garderen camping meerveld garderen

vvv kantoor garderen

± 2,5 kilometer

Vanaf heden zijn de activiteiten van het Toeristisch Informatiepunt Garderen/Voorthuizen ook te vinden op Garderen.nl. Daarmee bundelen de organisatie en het platform hun krachten..

zandsculpturen bij de beeldentuin garderen

± 5 kilometer

De zandsculpturen bevinden zich op een unieke locatie, te midden van de Beeldentuin. Een park met leuke activiteiten voor jong en oud. Loop een rondje door de Beeldentuin met tientallen beelden van steen. Maar breng zeker ook een bezoekje aan de Rozentuin, waar je terecht kunt voor een kopje koffie of lekkere lunch. En struin lekker door het gezellige winkeldorp, met woonaccessoires, kleding en andere leuke snuisterijen. Voor de kids hebben we een uitdagend speelparadijs! Kortom; plezier voor het hele gezin.

Zandsculpturen- garderen camping meerveld garderen
klimbos - camping meerveld garderen

Klimbos garderen

± 5 kilometer

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Bij Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels,een parcours met funonderdelen en een parcours op maar liefst 25 meter hoogte!

bosbad putten

± 13 kilometer

Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier en genot. Dat is Bosbad Putten. Neem een duik in ons subtropische zwembad, met spectaculaire 110 meter lange wildwaterbaan of glijbaan met lichteffecten. Bij mooi weer geniet je van ons heerlijke buitenbad. Kom bij ons in het restaurant of rust uit op onze ligweide. De accommodatie wordt omringt door een gracht van 900 meter. Kinderen leven zich ook volledig uit in Bosbad Putten. Naast al het zwemplezier hebben we onder meer een grote speeltuin. Ook ideaal voor schoolreisjes of kinderfeestjes. Ongetwijfeld heeft u zin in een bezoek aan ons Bosbad Putten. Van harte welkom!

bosbad putten- camping meerveld garderen
Julianatoren - camping meerveld garderen

Kinderpretpark Julianatoren

± 13 kilometer

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar. Ook ontmoet je hier je favoriete tv-sterren Jul en Julia in het echt!

apenheul apeldoorn

± 14 kilometer

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen! Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en beleef ons nieuwe gebied dat in het voorjaar van 2023 is geopend! In dit geheel vernieuwde gebied ontmoet je twee apensoorten die nog nergens in Nederland loslopen:

apenheul-camping en kampeerboerderij meerveld
radio kootwijk- camping meerveld garderen

radio kootwijk

± 15 kilometer

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar. Ook ontmoet je hier je favoriete tv-sterren Jul en Julia in het echt!

escape park veluwe

± 16 kilometer

Een escaperoom is een real-life game die je met je vrienden, collega’s of familie kunt spelen. Samen worden jullie in de kamer geplaatst, waarna je 60 minuten de tijd krijgt om de experimenten en/of raadsels op te lossen. Dit doe je door middel van speurwerk, teamwork, communiceren en fysieke inspanning.

Paleis het loo

± 16 kilometer

Paleis Het Loo is een origineel 17e-eeuws paleis van het Huis van Oranje. In het paleis zie je hoe de bewoners leefden en werkten. Alles is echt. Er zijn ook tentoonstellingen. Over de Oranjes, het ontstaan van Nederland en onderwerpen van nu. Op het stallenplein vind je de collectie auto’s en koetsen. Buiten wandel je door de mooiste paleistuinen van Europa. En speciaal voor kinderen is er het Juniorpaleis.

nationaal park de hoge veluwe

± 30 kilometer

Voor dé ultieme Hoge Veluwe beleving maakt u een tocht op één van de 1.800 gratis te gebruiken Witte Fietsen in het Park. Een ervaring op zich, en ideaal om in korte tijd veel van het Park te zien. Er zijn ook rolstoelfietsen te leen en elektrische- en bakfietsen te huur. De landschappen van De Hoge Veluwe kunt u te voet, per fiets, paard of auto bezoeken. Ook te bezoeken bij het park Jachthuis Sint Hubertes, Kroller Muller Museum, Parkrestaurant, Parkwinkel.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?