GEOPEND VAN 23 MAART T/M 23 OKTOBER

nieuws - Camping en kampeerboerderij meerveld

Over ons

Of u nu komt voor een kort uitstapje of een langer verblijf, wij staan klaar om uw ervaring onvergetelijk te maken. Voel u thuis op onze camping, waar de natuur u omarmt en warme gastvrijheid altijd op u wacht. Welkom op uw perfecte rustoord te midden van de prachtige Veluwe!

Ons familiebedrijf staat bekend als gastvrij, laagdrempelig en vooral persoonlijk!

over ons

Historie camping & kampeerboerderij

Van generatie op generatie…

In 1970 zijn onze ouders, Bert en Dikkie van Hierden, begonnen met een kleinschalig gemengd boeren familiebedrijf en een kampeerboerderij. In 1972 hebben ze het uitgebreid met een SVR camping. Ze hebben dit jaren met plezier gedaan en dit verder uitgebouwd. Altijd gastvrij, strevend naar een perfect verblijf voor de gasten. Waar ze vroeger samen vele uurtjes hard werkten komen ze nu voor een gezellig bakje koffie op de camping langs. Oude liefde roest niet…

wie zijn uw gastheer en gastvrouw?

voorstelrondje huidige generatie

Wij zijn Nico en Edith Groeneveld en sinds 2015 de eigenaren van dit familiebedrijf. Edith is de gastvrijheid met de paplepel ingegoten als dochter van Bert en Dikkie. In 2015 wilde de oude generatie een stapje terug doen en hebben Edith en haar man Nico een stap vooruit gedaan. Samen met hun drie kinderen hebben ze het bedrijf verder gemoderniseerd en van jaar tot jaar veel veranderingen en verbouwingen doorgevoerd. Zo kunnen ze u ook anno 2024 van een hedendaags rustig plekje voorzien op de camping en in de kampeerboerderij!

Nico houdt zich voornamelijk bezig met facilitair beheer, een echte alleskunner met twee rechter handen!

Edith is de gastvrouw die zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een onbezorgd verblijf!

Samen staan we 24-7 voor u klaar! We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

19021

Meer kampeervakanties, minder zorgen

Ontdek Camping & Kampeerboerderij Meerveld

Fotogalerij

20210525_0840451

Ontdek de omgeving van meerveld

In de mooie omgeving rondom Meerveld

Camping en kampeerboederij Meerveld ligt in een unieke omgeveing. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen langs bos en heide door de kroondomeinen en langs het Uddelermeer. Ook bevindt onze camping zich niet ver van het centrum van Apeldoorn voor een leuke (week) markt, dagje winkelen of voor een kopje koffie op het terras.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

Chat openen
Hallo 👋
Wat is uw vraag?