Groepsaccomodatie

Onze kampeerboerderij is rustig gelegen aan de uitgestrekte heidevelden aan de rand van de bossen, nabij Apeldoorn. Geschikt voor scholen, verenigingen en groepen met paarden.

Het Uddelermeer is vlakbij. En niet te vergeten de Apenheul, Paleis ‘t Loo, Wildpark Het Aardhuis, De Beeldentuin, allemaal op fietsafstand van deze kampeerboerderij.

U heeft de beschikking over een ruime eenvoudige recreatiezaal op de eerste verdieping, aparte eetzaal (72m2), een ruime (zelfverzorgings) keuken en vier slaapzalen (1 x 6, 1 x 14, 1 x 16 en 1 x 22) allemaal met stapelbedden. De afmetingen van de bedden variëren van 190 tot 200 cm lang en van 60 tot 80 cm breed. Er zijn 4 douches en 4 toiletten. Rondom de nog in werking zijnde boerderij vindt u een ruime speelweide, voorzien van schommel, wip, trampoline, tafeltennistafel, tafelvoetbal, volleybalveld, voetbalveld en kampvuurplaats. Er zijn skelters aanwezig en fietsen zijn te huur. U dient zelf uw borden, glazen, kopjes en bestek en slaapzak mee te nemen. Tevens hebben wij 10 paardenboxen en een grote paarden wei. Dus ook paardengroepen zijn van harte welkom, in de omgeving zijn hele mooie bossen  en landweggetjes om paard te rijden.

Op kampeerboerderij Meerveld verblijft altijd maar 1 groep tegelijk.